Για την αντιμετώπιση της πανδημίας επιλέγουμε ποιότητα.

Η TECHNAIR ήταν πάντα προσανατολισμένη στην προμήθεια προϊόντων με τις υψηλότερες προδιαγραφές παγκοσμίως. Αυτό που μας έκανε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της αγοράς των φίλτρων αέρα, καθώς και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αναζήτησή μας για την ποιότητα, μας έκανε να καταλάβουμε ότι τα προϊόντα  Eυρωπαϊκής κατασκευής αποτελούν μονόδρομο, ξεφεύγοντας από τις δελεαστικά χαμηλές τιμές της Ασίας. Η έλλειψη ποιότητας, η ασυνέπεια και η προχειρότητα της κατασκευής των ασιατικών φίλτρων αέρα, δεν συμφωνούν με τις σύγχρονες ευρωπαϊκές απαιτήσεις.

Η πανδημία και η ανάγκη για πραγματικά καθαρό αέρα και όχι η ανεύθυνη απλή αντικατάσταση των φίλτρων των κλιματιστικών μονάδων, με αμφιβόλου ποιότητας, προέλευσης και προδιαγραφών, έκανε την TECHNAIR να ξεχωρίσει για τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής. Τα προϊόντα μας είναι αποκλειστικά ευρωπαϊκά, κυρίως από την Ολλανδία και την Ιταλία, όπως με τον οίκο GENERAL FILTER ITALIA, του οποίου όλα τα φίλτρα αέρα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο παραγωγής του στην πόλη Paese κοντά στην Βενετία. Η TECHNAIR έχει επιλεγεί σας αποκλειστικός συνεργάτης της GENERAL FILTER στην Ελλάδα λόγω της σταθερότητας και της αξιοπιστίας της μετά από 25 χρόνια συνεργασίας.   

Η ασύγκριτη ποιότητα και η επιβεβαίωσή της από τα αυστηρά ευρωπαϊκά πιστοποιητικά, είναι αυτή που επιλέγουν οι εγχώριοι συνεργάτες μας για τον καθαρισμό του αέρα που αναπνέουν, ειδικά σε μία περίοδο που ο καθαρός αέρα είναι ένα επιβεβλημένο αγαθό.